Cinemaxx
(Vesterbro) (Film) (Aktivitet) (Biograf)

 
18-01-2011
Biografer

Vi har ingen små lærreder Film skal ses i biografen, og det skal både kunne ses og høres. Derfor finder du ingen små sale hos os. Faktisk har vore mindste sale (som absolut ikke er små) knap 200 pladser, væg-til-væg lærred og en lyd samt komfort, der let kan konkurrere med det, du finder i andre biografers sal 1. Du kommer derfor aldrig til at gå på kompromis med den gode biografoplevelse i CinemaxX.

Uanset hvilken sal du ser film i hos os, er oplevelsen og komforten i top. Lige fra vor største sal med 750 pladser til vore mindste sale med knap 200 pladser byder vi på en kompromisløs biograf-oplevelse.

Uanset hvilken række du sidder på, vil der i CinemaxX være optimalt udsyn fra alle pladser både for store som små. Det skyldes stolerækkernes placering, der med en hældning på 15 grader, mest af alt minder om et amfiteater. Herved undgåes, at du ikke kommer til at opleve andet end baghovedet af personen, der sidder foran dig.

Behov for ekstra benplads? Det er standard hos os. Med en benplads på 1,2 meter i alle sale, er der plads til at strække benene, når du sidder og nyder din film i vore komfortable stole.

Alle 10 sale har airconditionanlæg, som sikrer et optimalt indeklima med stabil temperatur og luftfugtighed. Såvel i den mørke, kolde vinter som i den steghede sommer er en sal i CinemaxX et af de bedste steder at befinde sig.

Adresse: Kalvebod Brygge 57 1560 København V - Tlf: 70 101 202

(Kort / Steder i nærheden) (Rejseplan)


 
 
Find information om: guide København guiden
(Hovedkategori: Biografer) Vesterbro Film Aktivitet Biograf